Stockley Golf Club UB11

 

RS Architects were appointed to solve a shortage of space at Stockley Park Golf club in the heart of Hillingdon. This building was originally designed by Ove Arup in 1993. Previously, the ground floor of the golf club was often busy since the golf reception, catering facilities and offices were all in the same location. Currently, the golf club requires more space due to a high demand of various activities on the ground floor, consequently, a new Golf reception shall be introduced to encourage golfers to take a direct route to the golf reception. Furthermore, we propose to introduce a new second floor which shall accomodate new facilities. The project shall provide an enhanced spacious environment at the clubhouse and an aesthetically pleasing exterior wall.

 

 

 

 

Comments are closed.